با یاری گرفتن از چند پلاگین و دانستن برخی دستورات که معمولا دم دست و واضح نیستند، Google Maps می تواند به منبعی از اطلاعات قیمتی تبدیل شود. شما ممکن ست از گوگل مپز برای یافتن مقصد استفاده کنید. یا اینکه تنها از آن بخواهید که مسیر رانندگی تان را مشخص کند. اما گوگل مپز فقط این چیزی نیست که شما از روی عادت استفاده می کنید و می تواند حتی بعد از سالها استفاده، همیشه نکته تازه ای را برای تان در آستین داشته باشد. علاوه بر این، گوگل به شکل مستمر در حال بهبود نقشه ها و اضافه کردن نکات و ابزارهای کاربردی به آن پرکاربرد خود است.
اگر شما هم از کاربران و علاقه مندان گوگل مپز هستید، پس در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید تا با برخی از کلک ها و ابزارهای جذاب و کاربردی آن بیشتر آشنا شویم.
Google Maps GL
اولین کاری که لازم است برای استفاده بهتر از گوگل مپز انجام دهید، نصب افزونه Maps GL است. این افزونه بدون نیاز به نصب هیچ نرم افزار اضافی، گرافیک های سه بعدی نقشه ها را به مرورگر اینترنتی شما اضافه می کند. این پلاگین با اضافه کردن ساختمان های سه بعدی به حالت نمایش نقشه و همچنین امکان نمایش هوایی ۴۵ درجه ساختمان های سه بعدی، تجربه شما از گوگل مپز را به نحو چشمگیری بهبود می بخشد. این افزونه همچنین جابجایی نرم و روانی را میان سطوح زوم مختلف فراهم آورده و به شما اجازه می دهد که سریعا میان حالت نمایش Map و Street جابجا شوید.
صفحه دانلود پلاگین ویژه مرورگرهای مختلف
کجا می خواهید بروید؟
گوگل مپز نه تنها برای علامت گذاری یک مکان ابزار مناسبی است، بلکه برای رساندن شما به آن مقصد هم وسیله کاربردی به نظر می رسد. خواه شما تصمیم داشته باشید از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید، با اتومبیل شخصی بروید، پیاده روی کرده و یا سوار دوچرخه شوید، گوگل مپز راهنمای خوبی برای انتخاب مسیر است. تنها کافی است دکمه Get Directions را زده و مسیر حرکت را مشخص کنید. یا اینکه به گوگل اجازه دهید بر اساس مکان فعلی شما مسیر را تعیین کند. سپس بر اساس نقطه مقصد می تواند اتومبیل، حمل و نقل عمومی، پیاده روی یا دوچرخه را برای رسیدن به مقصد انتخاب کنید.
پیشنهاد مسیرهای جایگزین
برای احتراز از برخی خیابان های خاص در مسیر حرکت، می توانید با کشیدن خط راهنمای مسیر به اطراف، راه های جایگزین را به برنامه پیشنهاد کنید. با هر تغییر، گوگل مپز به شما نشان می دهد که که تقریبا چه میزان به طول و زمان مسافرت شما اضافه می گردد.
پلاگین Google Earth
Google Earth پلاگین بسیار خوب دیگری است که می توانید بر روی مرورگرتان نصب کنید. یکی از قابلیت های مهم این افزونه، توانایی نمایش مسیر به صورت سه بعدی و از نمای بالا است. شما می توانید بر روی مسیر توقف کرده و ببینید که در چه مرحله و مکانی هستید.
دریافت پلاگین
پرواز بر فراز Google Earth
حالا که پلاگین Google Eatrh را نصب کرده اید، می توانید هر نقطه دلخواهی را در بخش جستجوی گوگل مپز وارد کرده و همانند Google Earth بر فراز زمین به پرواز درآمده تا به آن نقطه برسید. همچنین با پایین نگه داشتن کلید Shift و استفاده از کلیدهای جهت نمای چپ و راست، نمای ۳۶۰ درجه هر مکانی را ببینید.
نمایی متفاوت از Google Eatrh
شما همچنین در حالت نمایش Google Earth می توانید با استفاده از کلیدهای کیبرد کمی زاویه دیدتان را شیب دار کنید: کلید شیفت را نگه داشته و با کلید بالا رو زاویه دید را پایین بیاورید. یا اینکه با کلید پایین رو همراه با شیفت، زاویه دید را بالا ببرید. راه دیگر جابجایی نقطه دید، استفاده از کلید شیفت به همراه چرخاندن اسکرول روی موس است.
لایه های اطلاعاتی را ورق بزنید
بسته به سایتی که از آن استفاده می کنید، می توانید لایه های اطلاعاتی خاصی را برای یک نقطه ویژه مشاهده کنید. اطلاعاتی از قبیل ترافیک لحظه ای، عکس ها، مقالات ویکی پدیا و آب و هوا. برای دست یابی به این لایه های اطلاعات، موس را بر روی ویجت چهارگوش بالا-سمت راست صفحه نقشه بیاورید. منویی حاوی لایه های موجود در نقشه برای تان به نمایش در خواهد آمد و شما می توانید با کلیک بر روی گزینه More... لیست لایه های بیشتری را هم ببینید.
نقشه های خودتان را بسازید
با استفاده از گزینه My Places می توانید یک گوگل مپز شخصی سازی و حاشیه نویسی شده در اختیار داشته باشید که شامل مکان های علامت گذاری شده، خطوط، و اشکال مختلف است. شما حتی می توانید متن های توضیحی، عکس ها و ویدیوهای مورد نیاز را به نقشه خودتان اضافه کنید و نقشه های تان را با بقیه به اشتراک بگذارید. این کار می تواند برای علامت گذاری رستوران های مورد علاقه در نقشه، برنامه ریزی برای تعطیلات آینده و یا طرح ریزی مسیرهای کوتاه تر در مسافرت پیش رو بسیار مفید باشد.
آزمایشگاه مپز:Distance
از بخش آزمایشگاه گوگل مپز می توانید امکانات بسیار جذاب و جالبی را که هنوز در مرحله تجربی هستند فعال کنید. برای دست یابی به Maps Labs می توانید از لینک آبی کوچکی که درست در پایین بخش منوی سمت چپ گوگل مپز قرار گرفته است استفاده کنید. یکی از این قابلیت های جالب، ابزار اندازه گیری فاصله است، که به شما امکان اندازه گیری فاصله دو مکان بر روی کره زمین را می دهد. این فاصله می تواند از جلوی درب خانه شما تا پشت سلف دانشگاه تان باشد، یا اینکه از شرق ایران تا غرب لهستان را اندازه بگیرد.
آزمایشگاه مپز: زوم هوشمند
Smart Zoom یکی دیگر از قابلیت های آزمایشگاه مپز است که شما را تا حد زیادی از شر پیام We don't have imagery at this zoom level که گاه و بیگاه هنگام زوم کردن به آن برخورد می کنید، نجات می دهد.
آزمایشگاه مپز:Drag 'n' Zoom
این پلاگین شما را قادر می سازد که برای زوم کردن بر روی بخش خاصی از نقشه، تنها با مکان نمای موس یک باکس دور آن بکشید. و دیگر دردسر استفاده از ابزارهای زوم و چرخش را هم نداشته باشید.
نقشه های داخلی ساختمان ها را چک کنید
در مکان های به خصوصی، شما می توانید از گوگل مپز برای مشاهده جزئیات پلان داخلی ساختمان استفاده کنید و اطلاعات مکان های داخل آن را ببینید. قرار است فروشگاه های بزرگ، مراکز خرید، فرودگاه ها و موسسات آموزشی آمریکا و در آینده دیگر نقاط جهان بخشی از این طرح گوگل باشند. به این شکل، هنگامی که شما بر روی نقشه گوگل زوم می کنید، به صورت خودکار می توانید وارد ساختمان های دارای نقشه داخلی شده و نقشه کامل آنها را هم مشاهده کنید.
مسیرها را به تلفن تان ارسال کنید
Download Chrome to Phone افزونه ای ویژه مرورگر کروم و همچنین اپلیکیشنی برای موبایل های اندرویدی است که به شما اجازه می دهد به راحتی لینک های مورد نظرتان را میان مرورگر و موبایل تان رد و بدل کنید. تنها کافی است مسیر حرکت را از گوگل مپز به درون موبایل خود بکشید، تا به صورت خودکار باز شده و مسیر را به شما نشان دهد.
.: Weblog Themes By Pichak :.